24-02-05

Rustige duurloop

We hebben zojuist ons wekelijks toereke rond "den Alma" van Mol gedraaid, allez eigenlijk zijn dat toerekes van 4 km en naargelang de groep dat je thuishoort wordt dat één twee drie keer, soms zelfs 4 en 5 keer afgemaald. Het is ons Wintertoereke, dwz. het loopt bijna overal over fietspaadjes en is overal verlicht: niet onbelangrijk voor zo'n groep als het Marathon Team van Mol, als we soms met 60 à 80 mensen zo rond den Alma circuleren. Wij moesten 2 rondjes zijnde 8 km aan 5:15'/km lopen. Sinds ik ook de Start2Runners begeleid op woensdag, waarbij we dan heel rustig met de runnertjes meelopen, heb ik de dag nadien altijd goeie benen, wat nog maar eens bewijst dat rustig trainen zo z'n voordelen heeft. Gevolg vandaag was dat ik zogoed als geen benen voelde. Ideale training voor de Halve Marathon van Zaterdag in Eersel; benieuwd of ik nog onder de 1u30 geraak! Je wordt ouder papa !! Hopelijk is het koud en droog, zodat ik mijn astma onder controle kan houden. Tijden van rond de 1u24 zullen wel niet meer tot de mogelijkheden behoren... Ik laat het na zaterdag wel weer weten. Loop ze.

21:56 Gepost door Richard | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amai Onder de 1.30 zou toch wel heel knap zijn, wat is de beste tijd die ge ooit gehaald hebt op de hele en halve marathon? En hoeveel marathons hebt ge al gelopen? Weten jullie al welke er in het najaar op het programma staat want als 1 mei meevalt, denk ik er serieus aan om in het najaar een 2de poging te ondernemen. Trouwens, ik denk dat ik je nog niet bedankt heb om me eind vorig jaar te stimuleren om bij MTM te komen. Dus bij deze is dat gebeurd. Kan er wel niet altijd zijn, maar heb echt wel het gevoel dat de schema's en het trainen in groep zijn vruchten afwerpt ! In ieder geval tot zaterdag, ga trachten onder de 2 uur te lopen met ne negatieve split. Ge moet dan uw records maar eens efkes toelichten

Gepost door: bob | 24-02-05

beste tijden Aan Bob,
Ik zou ze eens op m'n blogje moeten zetten, maar je kent me hè, geen tijd genoeg om te schrijven, laat staan om uit te zoeken hoe ik da nu weer moet gaan doen.
Beste Halve: 01:21:23 Drunen 1997 - Beste Hele: 02:50:45 - 1993 Berchem. Aantal Marathons: als ik hem uitloop wordt Rotterdam de 45°; maar ik zit met een weerbarstig hielbeen voor 't moment, dus ik twijfel nog om morgen zelfs al maar te starten. Enne, no thanks, pleasure is ours.

Gepost door: Richard | 25-02-05

De commentaren zijn gesloten.