06-05-05

Beetje Stilgevallen

Alweer een tijdje geleden dat ik nog eens op mijn (en andere) blogs wezen kijken ben. Na de marathon van Rotterdam ging er letterlijk even de riem af. Ondertussen vorige week nog wel de marathon van Visé meegepikt: nummerke 45 ! We hadden van de organisatie verkregen om te mogen hazen, 'we' dat waren marathonloper-collega Michel Luypaerts en ikzelf. En toen werd het ... 31° in de schaduw. Mogelijk was Michel de enige haas die op schema heeft uitgelopen in 3h43, ikzelf had afgehaakt na 32 km en ben binnengelopen in 3h49 op een 288° plaats: mensen mensen wat een slagveld in de achtergrond: vanaf de 7°de km zijn wij, tegen een tempo van 5'20"/km andere lopers begeinnen inhalen, en van de groep van zo'n 50 volgelingen heeft er .... ééntje volgehouden. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen.

Voor de rest houden we onze dagen gevuld met (veel te) hard werken en met de Start2Runnertjes te begeleiden: in Mol en Balen geven we drie begeleide trainingen per week, omdat we weten hoe nuttig het lopen in groep is! Meer motivatie, meer kans op slagen ook.

Verder zijn we alweer in voorbereiding van de volgende marathon: Praag op 22 mei. Eéntje om te toeristen, maar als het weer niet te warm is, ga ik toch maximaal lopen: dwz. met een hartslag van 150-153. Eens zien waar we dan op uitkomen.Zo: dat was het weer even; tot de volgende, hopelijk wat snellere, keer.

12:39 Gepost door Richard | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |