05-06-05

Marathons 45 - 46 - 47

Ben een beetje gulzig bezig geweest: Na Rotterdam (nr. 44) heb ik op 1 mei (bij 31 graden C.) in Visé nr. 45 afgewerk in 3:49, een tijd die gezien de hitte meer dan behoorlijk was. Op 22 mei moest in Praag nr. 46 erbij, tijd van 3:36, en gisteren op het Belgisch Kampioenschap in Ichtegem kwam er nr. 47 bij, tijd : 3:42:59. Heb gehaasd voor Lutgart Van Hees, die Belgische Kampioene werd in haar categorie, en derde vrouw in de wedstrijd, maar na 33 km tegen de wind in boksen, was mijn bobijntje af en heb ik Lutgart laten gaan. Het waren voor mij nog 9 lastige kilometers toen; lang geleden dat ik nog zo heb afgezien; en na de wedstrijd weer zoals vanouds een goed uur doodziek geweest.

Ik heb even de intentie gehad, om zo nog even verder te doen (nog twee) zodat ik in Eindhoven de 50-ste kon vieren, maar .... het ventje is moe ! We zien wel weer nà Eindhoven, daar gaan we nog eens "nen tijd" neerzetten. Loop ze 8

20:19 Gepost door Richard | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

??????? HET VERSTAND KOMT NIET MET DE JAREN EN DA BEWIJST GIJ NU TOCH.
4 Marathons op 2 maanden , ik moet toegeven , ik zou er niet aan durven beginnen , en zo dom ben ik ook weer niet, maar toch profficiat met deze prestatie . Maar als iemand anders da had gedaan , en was gekwetst geraakt door overbelasting , dan had hij het wel mogen horen .Maar t'is u vergeven en ik hoop da ge voor mij nog een beetje reserves over hebt om in eindhoven mij naar een behoorlijke plaats te loodsen . Voor de halve van mol , daar heb ik mij al een betje van afgezet om een prestatie neer te zetten . Gewoon meedoen en hopen da ik het uitloop . ik heb alle trainingen niet kunne doen en er zullen er nog weg vallen .voor de rest loop ze en ook rusten he !!!!

Gepost door: mario | 06-06-05

slik wie gaf me ook alweer om het rustig aan te pakken ???? ;-) toch ne ferme proficiat voor deze superprestaties!!

Gepost door: Ruthje | 11-06-05

nog 3 te gaan, Richard dat lukt je wel, met zoveel ervaring. Pakt de Medoc nog mee, da's zowieso al ne rustige, en in oktober moet ge maar hazen voor de bloggers die zo rond de 4.15 u. willen aankomen, da lukt jou zelfs op 1 been ;-)

Gepost door: bob | 16-06-05

50 Ik weet niet of ik dit jaar nog de 50 ga halen...ben nu aan 43. Ik zie dat je al even gek bent als ik en dat je ook op korte tijd meerdere marathons loopt. Ik ben er 46 en voel dat ik in de beste jaren zit voor de marathon....

Eindhoven, misschien doe ik ook wel mee....

Loop ze

Gepost door: Filip | 04-07-05

De commentaren zijn gesloten.